Werkuren: ma-vrij - 08.00-12.00 & 13.00-18.00   zaterdag: 09.00-12.00

Carrosserie

Voor alle herstellingen aan de carrosserie van jouw auto kan je bij ons terecht.

Schade aan de carrosserie van je wagen? Kom dan naar Garage Rik Lambrecht in Ninove. In carrosserieherstellingen staan wij sterk.

Laat een ongeval geen ongeluk worden

“Een ongeval met blikschade”, zo worden veel auto-ongevallen benoemd. Gelukkig zijn er vaak geen slachtoffers. Maar bij een ongeval is er wel meestal schade aan de carrosserie, ook al gaat het om een klein ongeval. Een degelijke en snelle herstelling van de carrosserie na een ongeval is aangewezen. Jouw wagen ziet er niet alleen uit als voorheen, carrosserieherstellingen zorgen ook voor meer veiligheid. Bij Garage Rik Lambrecht in Ninove ben je aan het juiste adres voor herstellingen aan de carrosserie. Zo wordt jouw ongeval geen ongeluk.

Carrosserie: ga naar de vakman

Herstellingen aan de carrosserie vormen een echte specialiteit. Alleen de echte vakman kan er voor zorgen dat het koetswerk van je wagen er weer uitziet zoals dat was voor het ongeval. Bij Garage Rik Lambrecht in Ninove hanteren we de gepaste technieken en het beste materiaal om herstellingen aan de carrosserie uit te voeren. Onze ruime ervaring zorgt er voor dat we weten wat we doen.

Wij doen alle carrosserieherstellingen

Garage Rik Lambrecht in Ninove is specialist in:

  • Uitblutsen van beschadigde carrosserie
  • Spuiten van herstelde delen
  • Herstellen van andere schade aan de carrosserie
  • Vervangen of terugplaatsen van loshangende onderdelen

Tevreden klanten, tevreden verzekeraars

Bij een ongeval zijn er verschillende betrokkenen. Naast de betrokken bestuurders speelt uiteraard ook de verzekeraar een belangrijke rol. Garage Rik Lambrecht in Ninove geniet het vertrouwen van verzekeraars en experts vanwege het vakwerk en de heldere communicatie.

Andere schade? Ook daarvoor ben je aan het juiste adres

Schade aan de carrosserie komt dus vaak voor bij een ongeval. Maar het kan uiteraard ook zijn dat andere onderdelen van jouw wagen beschadigd zijn en aan herstelling toe zijn. Op Garage Rik Lambrecht in Ninove kan je ook rekenen voor:

Schade aan de carrosserie? Contacteer ons!

Had je recent een ongeval? Rij je al maanden rond met een bluts in jouw wagen? Neem vandaag nog contact op met Garage Rik Lambrecht in Ninove en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Carrosserie

Vraag een offerte aan

Scan_20160603 (2).png

Contact

Werkuren

  • ma - vr:
  • 08:00 - 12:00
  •  
  • 13:00 - 18:00
  • zaterdag:
  • 09:00 - 12: 00