Garage Rik Lambrecht

Banden service

BANDEN

Bij ons kun je terecht voor de aankoop, plaatsing en herstelling van alle soorten autobanden. Wij begrijpen dat goed onderhouden en geschikte autobanden de basis vormen voor de veiligheid van jou en jouw passagiers. Bij Garage Rik Lambrecht bieden wij een uitgebreide bandenservice, inclusief vervanging, herstelling, uitlijning en balancering van jouw autobanden.

LAAT JE BANDEN TIJDIG UITLIJNEN & BALANCEREN

Een correcte uitlijning van zowel de voor- als achterbanden is essentieel om ongelijkmatige slijtage te voorkomen en een stabiele wegligging te behouden. Bij Garage Rik Lambrecht begrijpen we het belang van uitlijnen en bieden wij deze dienst aan. Het is niet alleen nodig bij de aanschaf van nieuwe banden, maar ook na een ongeval en wanneer je merkt dat jouw auto in een bepaalde richting trekt. Bovendien, als jouw voertuig begint te trillen bij lage snelheden, is het hoogstwaarschijnlijk tijd om jouw wielen te laten balanceren, en ook daarvoor kun je bij ons terecht.

HERSTELLEN ALS HET KAN, VERVANGEN ALS HET MOET

Een lekke band betekent niet automatisch dat je een nieuwe band moet aanschaffen. In veel gevallen is het mogelijk om een lekke band te herstellen, en daarvoor kun je bij ons terecht. Bij Garage Rik Lambrecht staat veiligheid en rijcomfort voorop. Als het mogelijk is om jouw band te repareren, zullen wij dat met zorg en professionaliteit doen. Indien nodig adviseren wij je ook eerlijk over het vervangen van jouw band(en) om ervoor te zorgen dat je weer veilig de weg op kunt.

Bij Garage Rik Lambrecht streven wij naar jouw veiligheid en tevredenheid bij elke bandenherstelling.

ZOMER- EN WINTERBANDENSERVICE

Als de temperatuur onder de 7 graden Celsius zakt, zijn winterbanden sterk aanbevolen. Deze banden zorgen voor maximale grip en optimale remprestaties onder winterse omstandigheden. Garage Rik Lambrecht begrijpt het belang van winterbanden voor jouw veiligheid. Na het winterseizoen raden wij aan om jouw winterbanden te laten vervangen door zomerbanden. Zomerbanden garanderen de beste prestaties tijdens de warme zomermaanden.

ALLE SOORTEN MERKEN

Ongeacht welke auto je rijdt, wat jouw budget is of hoe je jouw voertuig gebruikt, bij Garage Rik Lambrecht zoeken wij altijd naar de beste band die bij jouw situatie past. Heb je een voorkeur voor een specifiek bandenmerk? Geen probleem, jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Wij werken met alle merken banden, zodat je zeker kunt zijn dat jouw auto altijd is uitgerust met de banden die aan jouw verwachtingen voldoen.

Bij Garage Rik Lambrecht staat jouw tevredenheid voorop, en wij zijn vastbesloten om de beste banden te leveren die aan jouw behoeften en voorkeuren voldoen.