Werkuren: ma-vrij - 08.00-12.00 & 13.00-18.00   zaterdag: 09.00-12.00

Banden

Bij ons kan je terecht voor de aankoop, plaatsing en herstelling van alle banden.

Degelijke en aangepaste autobanden in een goede staat zijn de basis voor de veiligheid van jou en je passagiers. Bij Garage Rik Lambrecht in Ninove kan je terecht voor het vervangen, herstellen, uitlijnen en balanceren van autobanden.

Laat je banden tijdig uitlijnen en balanceren

Een goede uitlijning van je voor- en achterbanden is noodzakelijk om versnelde slijtage tegen te gaan én om een zwenkende wagen te vermijden. Nieuwe banden moet je altijd laten uitlijnen, maar ook na een ongeval is dat nodig. Bovendien is het uitlijnen van je banden ook belangrijk als je merkt dat je wagen in een bepaalde richting afwijkt. Begint je wagen te trillen als je aan een lage snelheid rijdt? Dan is het waarschijnlijk nodig je wielen te laten balanceren. Ook daarvoor kan je terecht bij Garage Rik Lambrecht in Ninove.

Herstellen als het kan, vervangen al het moet

Een lekke band betekent niet altijd dat je ook een nieuwe band moet laten plaatsen. Soms is het perfect mogelijk om een band te laten herstellen. Ook daarvoor kan je terecht bij Garage Rik Lambrecht in Ninove. Uiteraard stellen wij veiligheid en rijcomfort voorop. Als het toch nodig is, zullen wij je dan ook adviseren om je band(en) te vervangen.

Zomer- en winterbandenservice

Als de temperatuur onder de 7° C gaat, zijn winterbanden aanbevolen. Die zorgen ervoor dat je maximale grip hebt in winterse omstandigheden en dat de remafstand optimaal is. Als de winter voorbij is, laat je de winterbanden best vervangen door zomerbanden. Die garanderen het beste resultaat in de zomermaanden.

Wij plaatsen banden van alle merken

Wat ook jouw wagen, budget of gebruik is, wij zoeken steeds naar de beste band voor jouw situatie. Heb je zelf een voorkeur voor een bepaald merk? Dan kan je dat zeker doorgeven. Garage Rik Lambrecht in Ninove werkt met alle merken van banden. Denk maar aan Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Goodyear, Michelin, Pirelli, Vredestein, Yokohama,…

Garage Rik Lambrecht in Ninove, de complete garage

Uiteraard gaat onze dienstverlening veel verder dan enkel onze bandenservice. Reken ook op ons voor:

Tijd voor nieuwe banden? Kom snel langs

Banden laten vervangen of herstellen? Tijd voor de halfjaarlijkse bandenwissel? Maak snel een afspraak bij Garage Rik Lambrecht in Ninove.

Banden

Vraag een offerte aan

Scan_20160603 (2).png

Contact

Werkuren

  • ma - vr:
  • 08:00 - 12:00
  •  
  • 13:00 - 18:00
  • zaterdag:
  • 09:00 - 12: 00